+36 30 241 42-77
Webshop
ALKATRÉSZ
SZERVIZ
ELADÓ GÉPEK
BÉRELHETŐ GÉPEK

Takarítógép szerviz

Cégünk közel tíz éve takarítással foglalkozik, saját gépeink szervizeltetése folyamatos problémát jelentett számunkra, ezért indítottuk el szerviz ágazatunkat.
Mára a javítások iránti igények megnövekedése miatt a takarítás háttérbe szorult, és fõ tevékenységünknek a takarítógépek szervízelését tekintjük.
Ez a szolgáltatás együttmûködõ partnereink számára is alternatívát nyújt, a márkaszervizek által kínált lassú és gyakran irreáliasan magas költségekre.      
Szakképzett kollegáink széleskörû tudása segítségével jelentõs összegeket takaríthat meg, már az elsõ szervízelések alkalmával.
Amennyiben lehetséges, a hibás alkatrészt megjavítjuk pl.: leégett hajtómotorok, vezérlõpanelek melyek újjal való pótlása extrám magas kiadást jelentene.
Ha új alkatrész beszerzésére kerül sor, akkor azt külföldi beszállítóink segítségével 4-5 munkanapon belül pótoljuk, vagy hazai gépmûhelyekben azonnal legyártatjuk.  
Rendszeres karbantartási programunk eredményeképpen lecsökkentjük a gépek váratlan meghibásodását, ezzel kiküszöbölhetõ a szolgáltatási szint ingadozása. A takarítógépre fordított költségek kiszámíthatóvá, kalkulálhatóvá vállnak.
Az alkatrészeket 1-5. napos határidõvel az eddigi tapasztalatok alapján a hazai forgalmazótól kedvezõbb áron tudjuk kínálni.
2014-es eredményeink több mint 200 sikeres szervízelés az ország több pontján.  Megrendelõink között tudhatunk számos Tesco, Auchan hipermarketeket, bevásárlóközpontokat és számos irodaházban szolgáltató takarítócéget.